bakermolen-transparant

Mijn Vrumun

In onze praktijk werken we met de software van Vrumun. Hierin slaan we al jullie gegevens op een veilige manier op. Ieder van ons kan inloggen en de controles bijwerken en aanvullen zodat we allemaal op de hoogte zijn van de huidige situatie.

Het is voor jullie ook mogelijk om in te loggen in een beveiligde online omgeving en zo inzicht te krijgen in je eigen dossier.
Hier kun je de meest belangrijke gegevens van je zwangerschap inzien. Je afspraken, de zwangerschapscontroles, de echo's inclusief de foto's en de bloeduitslagen. 
Ook kun je een zwangerschapsverklaring downloaden en deze doorsturen naar je werkgever of instatie die daar om vraagt. 

Na dat je bij ons op de praktijk bent geweest krijg je een beveiligde email met daarin de aanmeldgegevens. Bewaar deze goed want die heb je elke keer nodig bij het aanmelden.

Mijn ASZ

Op de website van het Albert Schweitzer ziekenhuis kun je inloggen in je eigen dossier en het is goed te checken of je eigen gegevens bekend zijn in het ziekenhuis. Log in en check of je adresgegevens, mobiele nummer en e-mailadres bekend zijn. Op deze manier ontvang je altijd bericht over de afspraken die daar gemaakt worden.