bakermolen-transparant

Q&A de meest gestelde vragen!

Via deze website kun je inloggen in je online-omgeving: mijn online-dossier

Bij je eerste afspraak heb je van ons je persoonlijke inloggegevens gekregen. Bewaar die goed! Hiermee kom je in je online dossier.

Wanneer je inlogt in je online-omgeving kun je zien wanneer en waar je volgende afspraak is. mijn online dossier

Bij het inplannen van je afspraak is met je doorgenomen op welke locatie de afspraak is. Wanneer er een echo nodig is, of we moeten bloed prikken, dan is de afspraak altijd in Alblasserdam. 

Maar de locatie vind je ook achter je afspraak in je online omgeving

De adressen van onze locaties vind je hier:  locaties

 

Wanneer je de termijnecho hebt gehad en de uitgerekende datum vast staat, zetten wij een zwangerschapsverklaring voor je klaar in je online-omgeving

Hier kun je de verklaring downloaden onder het kopjes rapporten. (dit kan enkel via een pc/laptop) 

De uitslag van je bloedonderzoek komt ook in je online dossier

Wanneer er bijzonderheden zijn zullen we je er over bellen en anders bespreken we de uitslag bij de eerstvolgende controle.

 

Wanneer je van ons een (niet-spoedeisende) doorverwijzing hebt gekregen voor de gynaecoloog in het Albert Schweitzer ziekenhuis, dan kun je zelf de poli gynaecologie bellen om de afspraak in te plannen.

Dit is het nummer: 078-6546446

Wij zijn lid van het Verloskundige Samenwerkingsverband regio Dordrecht. (VSV Dordrecht ) Met alle verloskundigen, gynaecologen , kinderartsen en kraamzorg denken we na over hoe we jullie de beste zorg kunnen geven. Daaruit komen protocollen voort waarmee we ons beleid voeren. Uiteraard geven we zorg op maat en gaat dit alles in overleg met jullie.

Voor de protocollen kun je terecht op deze pagina: Protocollen VSV Dordrecht

Het intake formulier vul je in zodra je een afspraak hebt gemaakt in onze praktijk. Op deze manier kunnen we de intake beter voorbereiden.

Via de button intake formulier kom je op de juiste pagina