bakermolen-transparant

2D, 3D en 4D pretecho

Wij merken dat zwangere vrouwen het jammer vinden dat ze hun kindje zo weinig zien. Daarom is het bij ons ook mogelijk om een pretecho te laten maken. Je kunt dan rustig je kindje bekijken. Natuurlijk is dat ook voor de partner en andere kinderen bijzonder om te zien. Zij zijn dan ook van harte welkom.
Je kunt kiezen voor 2D, 3D en 4D echo's. Alle beelden zijn sepia en in HD kwaliteit. De 2D techniek wordt gebruikt bij alle medische echo's, het zijn 'platte' beelden. 3D beelden zijn stilstaande beelden waarbij meer vorm en diepte te zien is, vergelijkbaar met een foto. 4D zijn bewegende 3D beelden.

Geslachtsecho

Een andere reden voor het maken van een pretecho is het willen weten van het geslacht van het kindje. Een geslachtsbepaling is vanaf 15 weken mogelijk. Voor die tijd is de kans aanwezig dat het nog niet goed te zien is. Natuurlijk kun je tijdens een echo ook aangeven dat je het geslacht juist niet wilt weten. Dan houden we dat uit het zicht voor je.

Het slagen van de echo

Het slagen van de echo hangt voor een groot gedeelte af van de ligging van het kindje. Ook de hoeveelheid vruchtwater en het postuur van de zwangere spelen een rol. Op deze factoren hebben wij als echoscopist geen invloed. Waar we wel invloed op hebben, is de deskundigheid van de echoscopist en de kwaliteit van de echoapparatuur. Daarvan kunnen we zeggen dat wij de juiste opleidingen en bevoegdheden hebben en enthousiast en ervaren zijn. We werken met geavanceerde apparatuur, wat mooie beelden oplevert van je kindje.

Geschikte periode

Tussen de 16 en 28 weken is een mooie periode voor een pretecho. Tot ongeveer 23 weken zwangerschap is je kindje nog geheel in beeld te brengen. Dat geeft een mooi totaal plaatje van je kindje. De bewegingen van armpjes en beentjes zijn vaak goed te zien. Voor een 3D en 4D echo is de periode tussen de 24 en 30 weken heel geschikt. Het kindje is dan meer ontwikkeld en krijgt al wat vollere wangetjes, waardoor de beelden gedetailleerder worden. Na de 30 weken wordt je kindje vaak te groot om nog een mooie echo te kunnen maken.

USB

Om thuis nog na te kunnen genieten van de echo zetten wij de bewegende beelden graag voor je op een USB stick.

Kosten

Noodzakelijke echo’s worden vergoed door je zorgverzekeraar, een pretecho is voor eigen kosten. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Geslachtsbepaling met foto's | € 40,00
Pretecho 2D van 15 minuten met foto’s | € 40,00
Pretecho 3D/4D van 15 minuten met foto’s | € 75,00
* Alle echo's zijn in HD kwaliteit!

hellomom-app

Download deze app voor al je echofoto's!

Ik wil graag een echo maken