• slide1
  • Slideshow team

Wie zijn je verloskundigen

Even voorstellen: De Verloskundige

We werken met drie vaste verloskundigen in deze praktijk. Daniëlle de Groot, Suzan Spreeuwenberg en Sabine Punt. Met elkaar willen we niets liever dan jullie begeleiden in deze bijzondere periode in jullie leven. Vanaf de eerste echo naar de bevalling toe en in de kraamperiode.  

Klik op de betreffende foto om ons een persoonlijke email te sturen

De beste begeleiding

Wij zijn een ervaren team verloskundigen die al jaren intensief samen werken. We streven er naar jullie als zwangeren de beste zorg te bieden. Doordat wij een team zijn hebben we met elkaar veel kennis, kunde en ervaring in huis. We hebben structureel overleg maar ook ter plekke als het nodig is staan we als collega's voor elkaar klaar! 

Wij vinden het belangrijk dat de zwangerschap, bevalling en kraambed voor jullie als ouders zo goed mogelijk zal verlopen. En omdat iedereen verschillend is, zal dit niet voor iedereen op dezelfde manier zijn. Wij hopen dat jullie je wensen kenbaar maken zodat wij jullie de beste begeleiding kunnen bieden die bij jullie past. Deel met ons wat je fijn zou vinden en wij gaan dan met jullie samen de zwangerschap en bevalling in! 

Wij doen om beurten spreekuur. Op deze manier leer je ons allemaal kennen tijdens de zwangerschap. Wanneer een van ons spreekuur heeft, doet de ander de dienst. Zo zijn wij altijd voor jou bereikbaar.

Waarneemsters

Onze vaste waarneemsters zijn Priska Burger en Petra Heijstek. Zij vullen ons het hele jaar door aan en werken wat meer tijdens bijscholingen, verloven en vakantie's. 

Klik op de betreffende foto om ons een persoonlijke email te sturen

Stagiaires

Ook begeleiden wij stagiaires van de Verloskunde Academie Rotterdam. Dit is een van de vier opleidingen tot verloskundigen in Nederland. De stagiaires lopen zo nu en dan mee bij ons in de praktijk. Het is voor verloskundigen in opleiding erg belangrijk om veel praktijkervaring op te doen. Wij geven ze graag die kans. Indien je dit liever niet wilt, kun je dat aan ons doorgeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Want het krijgen van een kind is een bijzondere ervaring!